avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare permis dupa depunerea contestatiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare permis dupa depunerea contestatiei

Buna seara!
As vrea sa stiu de unde as putea recupera permisul de conducere dupa contestarea procesului verbal de contraventie.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal rutier mihaelaenciu mihaelaenciu Buna seara . In urma cu 4 saptamani mi-a fost suspendat permisul de conducere+ amenda contaventionala + 6 puncte penalizare pentru neacordare de prioritate de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis rubi84 rubi84 Va cer parerea in urmatoarea speta. Am fost oprit in data de 03.10.2010 de catre un politist pentru depasire pe linie continua. Am refuzat semnarea procesului ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si amenda nevinovat tiberiu bar tiberiu bar Buna ziua, Am si eu o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. Azi dimineate pe cand traversam trecerea peste calea ferara cu semibariere, peste cele 4 ... (vezi toată discuția)