Am facut o plingere penala la sectia 3 pol Constanta,pe motiv de inselaciune,stiu ca dosarul se afla in ancheta dar persoana care cerceteaza pur si simplu nu ma sunat deloc,plus ca nu stiu nimic din stadiul anchetei,avind in vedere ca a trecut 5 luni,intrebarea mea este cum pot afla nr dosarului si cum decurge ancheta???
Dosarul primește număr la parchet nu la poliție. Adresați va cu o astfel de cerere Parchetului si va informează atat cu privire la nr de dosar cat si cu privire la stadiul urmăririi penale.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Soplicitati oficial la unitatea teritoriala a ministerului public dsa va comunice daca exista inregistrata cauza avand drept parti pe numitii A si B ,eventual stadiul cercetarilor sau solutia dispusa
Stare ancheta penala
gmihai1
In martie 2012 am facut o plangere penala pe motiv de inselaciune. In noiembrie 2012 am primit decizia procurorului de neincepere a urmaririi penale. Am facut ... (vezi toată discuția)
Plingere penala
Dinu Luigian
In 26.09.2007 societatea la care am lucrat a facut plingere penala impotriva mai multor colegi inregistrata la aceeasi data la S.I.F. Au trecut aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)