avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingere penala

In 26.09.2007 societatea la care am lucrat a facut plingere penala impotriva mai multor colegi inregistrata la aceeasi data la S.I.F. Au trecut aproximativ 2 ani si daca nu ma duceam in audienta la comandantul politiei sa ma interesez de stadiul anchetei,( in aceeasi zi 23.06.2009 la sesizarea comandantului anchetatorul m-a audiat), nici pina acum nu stiam absolut nimic. Intrbarea mea este daca chiar nu exista un termen de solutionare a anchetei de catre politie iar daca nu, ce pot eu sa fac ptr. urgentarea acesteia. Trebuie sa mentionez ca in prezent sunt suspendat, cartea mea de munca se gaseste la acea firma iar in tot acest timp eu am lucrat dar toti angajatorii nu au facut altceva decit sa profite de acest dezavantaj al meu.
Nu exista un termen precis de solutionare a cercetarilor dar puteti merge in audienta la comandant si sa ii solicitati in scris sa va comunice care este stadiul cercetarilor si care este solutia propusa de organul de cercetare procurorului(inceperea sau neinceperea urmaririi penale)
B-)
Multumesc!
Incearca sa te angajezi si sa le comunici ca ai cartea de munca la itm...la scanat...timpul trece si se uita..Din cate stiu, important este sa fie semnat contractul individual de munca, vechimea trecuta in cartea de munca este in folosul tau.
De asemenea, ai putea sa o declari pierduta si sa intocmesti alta, insa...totusi..nu stiu cat de legal este ca ei sa iti opreasca cartea de munca, este bunul tau..
Mergeti cu solicitarea de afla stadiul cercetarilor in dosarul penal intocmit la ofiterul de politie insarcinat cu solutionarea acelui dosar.

Av. Todorese Doina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in urma unui accident balanionut balanionut In 2010 in august am facut un accident. In procesul verbal au zis ca e vina mea si mi-au retinut permisul. Cand a avut loc eu am fost transportat la spital si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)