avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare amenda șofer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare amenda șofer

se poate deconta de catre societate o amenda circulatie primita de sofer in nume propriu? (in cauza soferul conduce masina societatii si are atestatul expirat)
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:02, 12 Iunie 2018
Nu se poate deconta
ce temei legal pot invoca?
Bună dimineața. este vorba de amendă pentru expirarea atestatului de transport marfă sau persoane? Din ce știu, firmele trebuie să aibă un manager de transport marfă/persoane care trebuie să se ocupe de toate actele... și, cred eu, se poate atrage și răspunderea managerului, firmei, pentru lipsa acestui atestat, nereînoirea lui...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deconta amenda lipsa atestat? misaaa misaaa Se poate deconta de catre societate o amenda circulatie primita de sofer in nume propriu? (in cauza soferul conduce masina societatii si are atestatul expirat) (vezi toată discuția)
Sarcinile unu manager de transport Dragan Alina Dragan Alina Având această calitate si cea de administrator al firmei,pot însoți soferii in curse si daca având aceeasi categorie de permis pot sa ii înlocuiesc la ... (vezi toată discuția)