avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acord GDPR Gradinita particulara
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acord GDPR Gradinita particulara

Buna ziua!
Ce putem face in situatia in care nu avem acces video online la gradinita, deoarece un parinte al unui copil refuza sa semneze acel acord GDPR?
Avem contracte individuale, plati in avans pentru serviciile video existente deja in contract. Avem acorduri semnate, cu exceptia unui singur parinte care refuza intentionat sa semneze. Pana acum aveam acces video.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: e-lena , utilizator 11:35, 13 Iunie 2018
Va multumesc pentru sugestie si sinceritate ! Este o solutie intr-adevar plecarea acelui copil din gradinita, desi nu acest lucru ne dorim. Pe de alta parte, gradinita n- ar fi la prima experienta de acest gen - au mai plecat cel putin doi copii din gradinita la presiunea anumitor parinti. Este vorba despre un business in care ai de ales daca pleaca 40 si ramane unul. Pana la urma daca nu se ajunge la o intelegere amiabila si gradinita nu solutioneaza problema, cu siguranta aici se va ajunge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr camere de supraveghere video in gradinita Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca/ (si) cum sunt afectate gradinitele care au camera de supraveghere video la care au acces parintii prin ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul de a vedea inregistrari video din bloc? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere legea protectiei datelor cu caracter personal, as dori sa stiu, multumesc, cine are dreptul sa vizualizeze non stop cum e la noi, prin WIFI, ce ... (vezi toată discuția)