avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Consult oftalmologic greșit. Există vreo cale să-mi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Consult oftalmologic greșit. Există vreo cale să-mi recuperez banii?

Am fost la un consult oftalmologic la un cabinet privat (am platit consultatia si o pereche de lentile). Dupa ce am primit ochelarii mi-am dat seama ca dioptriile sunt prea mici si nu vad bine, lucru care se datoreaza consultatiei efectuate gresit. Exista vreo cale sa imi recuperez banii?
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AncaD12 , utilizator 13:40, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Ochelari purtati un an de zile cu dioptriile lentilelor inversate menphis234 menphis234 Buna ziua, Anul trecut am fost la un magazin de ochelari cu o reteta de la medic. Mi s-au facut ochelarii dar se pare ca mi-au fost inversate dioptriile ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)