avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacare sentință
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacare sentință

buna ziua unde pot formula o plangere sau ataca o sentinta de apel privitoare la un minor, care este plina de ineptii pentru ca altfel nu pot sa le numesc , instanta contrazicadu-se singura in repetate randuri in aceasta?
Cel mai recent răspuns: tzapone , utilizator 19:00, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)
Totala nemultumire floriunel.hainarosie floriunel.hainarosie Buna ziua!Am urmatoarea intrebare:Ce cale de atac mai pot deschide dupa ce o plangere de anulare importiva unui proces verbal de contraventie(am blocat cu ... (vezi toată discuția)