avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... concedii dupa CIC
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

concedii dupa CIC

Sunt in CIC pana in nov 2010. As mai vrea sa am un copil si m-ar interesa cat timp trebuie sa ma intorc la lucru pt a beneficia de CIC pt cel de-al doilea copil, daca pot beneficia de concediu de maternitate sau concediu medical dupa nov 2010 in cazul in care as fi deja insarcinata.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carabasdana , utilizator 19:46, 2 Noiembrie 2009
Puteti intra din CIC pentru un copil in CIC pentru un al doilea copil.
Dupa terminarea CIC vi se pot plati conmcedii medicale daca va reluati contractul de munca sau daca cumva veti intra in somaj.

Observattie:
Poate un moderator al topicului o sa va mute discutia in topicul Dreptul muncii, unde era mai potrivit sa puneti inrebarea.
Multumesc pt raspuns. As mai vrea sa va intreb cat timp trebuie reluat contractul de munca? o luna este suficient pt ca apoi sa beneficiez de cele 126 de zile de concediu de maternitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii dupa cic carabasdana carabasdana Sunt in CIC pana in nov 2010. As mai vrea sa am un copil si m-ar interesa cat timp trebuie sa ma intorc la lucru pt a beneficia de CIC pt cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului alinaonu alinaonu am avut somaj pana in ian 2011 apoi n-am mai gasit de munca .acum sunt insarcinata in 5 luni .cum as putea sa beneficiez din nou de somaj cate luni ar trebui ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa cim pe perioada determinata bw_vision bw_vision Buna ziua, Bebe 1 s-a nascut pe 5 nov 2014. Am intrat in CIC varianta 1 an, si dupa 11 luni mi-am reluat activitatea. Am aflat ca sunt insarcinata cu Bebe ... (vezi toată discuția)