avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedii dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedii dupa CIC

Sunt in CIC pana in nov 2010. As mai vrea sa am un copil si m-ar interesa cat timp trebuie sa ma intorc la lucru pt a beneficia de CIC pt cel de-al doilea copil, daca pot beneficia de concediu de maternitate sau concediu medical dupa nov 2010 in cazul in care as fi deja insarcinata.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 16:01, 4 Noiembrie 2009
nu trebuie sa munciti nici macar o zi. puteti trece din CIC in CIC
Primul CIC se prelungeste si se foloseste aceeasi baza de calcul si la al doilea CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii dupa cic carabasdana carabasdana Sunt in CIC pana in nov 2010. As mai vrea sa am un copil si m-ar interesa cat timp trebuie sa ma intorc la lucru pt a beneficia de CIC pt cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Prenatal - drepturi de autor nini02 nini02 Buna ziua! Stiti cumva daca avand Contract de cesiune drepturi de autor pe durata nedeterminata si fiind insarcinata in luna a 5-a pot beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)