avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politist local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politist local

Persoana care a lucrat ca ,, Agent de penitenciare,, pe o perioada de 4 ani, poate ocupa o functie de politist local asistent?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
marius ria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:07, 14 Iunie 2018
Este vorba de specialitatea studiilor... important este ca in cei 4 ani pe care i-a lucrat ca agent de penitenciare sa fi fost incadrat pe acelasi nivel de studii cerut pentru functia publica de politist local (respectiv medii sau superioare). Nu stiu in ce perioada a fost angajata persoana ca agent de penitenciar, dar in anexa VII la Legea 284/2010, cap I nr. crt. 19 si 20, pentru agent de penitenciar principal sunt prevazute atat studii medii cat si superioare, cu diferenta de salarizare.
In cei 4 ani a lucrat pe studii medii Bacalauraeat + curs de formare specializata organizat de Scoala Nationala De Pregatire a Agentilor de penitenciare, iar postul de politist local este pe studii medii ,,asistent,,.
Atunci indeplineste conditia ceruta de legea 188/1999 pentru incadrarea pe o functie publica clasa III grad asistent (studii medii), de cel putin 6 luni vechime in specialitatea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post erzselaura erzselaura Am fost angajata Primariei....la contabilitate, anul 2009 - Inspector IA -contractual cu studii medii- sal. 865 ron.Din Iun.2009-Iun.2011 sunt in CIG. In ... (vezi toată discuția)
Tranferul dintr-o uat intr-un spas JANINA-ELENA JANINA-ELENA buna ziua, numele meu este Janina si as avea si eu o intrebare: lucrez in cadrul unei primarii ca asistent medical comunitar si sunt cu contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)