avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reglementari parcare subterana privata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reglementari parcare subterana privata

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce cadru legal exista ca sa ne putem defini un regulament intern pt. o parcare subterana unde proprietarii anumitor apartamente au locurile de parcare. Am dori, in masura in care se poate, sa putem bloca rotile masinilor care parcheaza pe caile de acces sau pe proprietatea privata a cuiva, urmand ca deblocarea sa se faca dupa achitarea unei amenzi / sume de bani. Am vazut ca se practica asta in parcarile multor Mall-uri, si nu stiu care e procedura - daca e legal, daca au ei un contract cu Primaria sau Politia Locala, etc.
Desi accesul in parcare se face strict pe baza unei liste de numere de telefon, poarta ramane deschisa timp de inca un minut, timp in care se mai furiseaza si altii si parcheaza ba pe caile de acces, ba pe locul cuiva.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
amnine, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 13 Iunie 2018
Nu aveti autoritatea si competenta sa blocati bunul proprietatea unui tert
Aveti dreptul sa afisati la loc vizibil afise pentru stationare/parcare interzisa
Nu aveti autoritatea si competenta sa aplicati sanctiuni=amenzi
Este diferenta semnificativa intre parcare operator comerciant si parcare de resedinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda - apel fals 112 gheorghedanoiu gheorghedanoiu Buna ziua, am sa explic situatia in care am fost amendat:In 22.12.2016 am parcat intr-un loc nedelimitat intr-o parcare cu plata din subteranul unui mall, ... (vezi toată discuția)
Parcare privata (individuala) in complex adyboss adyboss Buna ziua Am o intrebare legata de conditiile in care se pot bloca rotile in cazul unei parcari \\"neconforme\\". Mai exact, locuiesc intr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Regulament parcare complex rezidențial MoneyMaker1 MoneyMaker1 Buna ziua, In complexul unde locuiesc sunt multe parcari la suprafata si subteran, tot timpul cineva parcheaza aiurea pe locul altcuiva sau pe aleea de ... (vezi toată discuția)