avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulament Parcare Complex Rezidențial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulament Parcare Complex Rezidențial

Buna ziua,

In complexul unde locuiesc sunt multe parcari la suprafata si subteran, tot timpul cineva parcheaza aiurea pe locul altcuiva sau pe aleea de acces, am incercat sa facem un regulament unde sa punem o amenda la cine parcheaza aiurea si sa ii blocam rotile dar nu a trecut la tribunal. Ce solutii legale exista in aceasta situatie? Paza este depasita de situatie, vecinii au clonat telecomenzile intra care vrea in complex si am vrea sa reglementam aceasta situatie.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
MoneyMaker1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:21, 18 Iunie 2019
Cine ati apreciat ca are autoritatea si competenta sa aplice amenzi,asociatia de proprietari ?
Solutia legala este fie amiabila prin respectarea regulamentului de ordine interioara fie prin sesizarea autoritatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata (individuala) in complex adyboss adyboss Buna ziua Am o intrebare legata de conditiile in care se pot bloca rotile in cazul unei parcari \\"neconforme\\". Mai exact, locuiesc intr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Reglementari parcare subterana privata amnine amnine Buna ziua, As vrea sa stiu ce cadru legal exista ca sa ne putem defini un regulament intern pt. o parcare subterana unde proprietarii anumitor ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)