avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme acte starea civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme acte starea civila

Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot rezolva cu o problema intampinata la starea civila sector 6 cu privire la actele necesare dosarului de casatorie.Ni s-a cerut sa aducem de la consulatul palestinian o dovada ca sotul indeplineste conditiile fond ,din pacate la ambasada palestiniana nu elibereaza acest document,am din palestina care atesta faptul ca nu este casatorit ,doamna de la ghiseu mi-a spus ca fara documenent eliberat de consulat nu primeste dosarul.ce pot face juridic pentru a rezolva aceasta situatie.multumesc
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 23:13, 13 Iunie 2018

Sub ce forma ar trebui sa fie intocmit
Beatrice Caragate a scris:

M-am mai gândit la o posibilă cale de a acționa: ați putea adresa un memoriu scris Ministerului Afacerilor Externe.

O scrisoare pe care o adresați ministrului afacerilor externe, prezentați situația așa cum ați descris-o și aici și solicitați să fiți sprijinită în soluționarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta cu pasapot pe nume vechi aandreadiana aandreadiana Buna ziua! urmeaza sa facem cununia civila in data de 1 septembrie, iar pe 5 avem deja biletele sa plecam in vacanta in Egipt. Intrebarea mea este daca exista ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil nascut in italia 637 637 Locuiesc în italia si tocmai am născut o fetiță. Vreau sa o inregistrez in tara și vreau sa stiu de ce documente am nevoie si kum se procedează. ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de serviciile unui avocat din oficiu popescu_mihai_adrian popescu_mihai_adrian Buna ziua, Fiul meu se afla arestat intr-un penitenciar din Turcia de aproximativ 4 luni, pentru ca a fost depistat cu o cantitate de substante narcotice ... (vezi toată discuția)