avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa timbru incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa timbru incredintare minor

Buna ziua, am un copil minor in varsta de 10 luni, nu sunt casatorit cu mama lui, as dori sa depun o cerere in instanta pentru incredintarea minorului pentru ca eu nu il pot vedea. Ce suma trebuie platita ca taxa de timbru>
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:38, 13 Iunie 2018
20 lei daca va doriti doar stabilirea unui program de vizitare a minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil mihaelamikimihaela mihaelamikimihaela incredintarea bebelusului de 10 luni cui ii ramane in caz de despartire a doi parinti necasatoriti? mamei sau tatalui?sunt impreuna de aproape 2ani,el e ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pt stabilire program vizitare minor onutza_35 onutza_35 Buna ziua, am inaintat actele la judecatorie pt incheierea casatoriei. Mentionez ca avem un copil minor si suntem intelesi asupra tuturor aspectelor, respectiv ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita alllina25 alllina25 Buna ziua!Sunt tatal unei fetite de 4 luni pe care nu reusesc sa o vad mai deloc.Sa va explic eu si mama fetitei suntem despartiti si nu am fost casatoriti cu ... (vezi toată discuția)