Am cumparat o planetara de la un magazin. Cand am mers la service pentru montare, mecanicul a constatat ca piesa nu este completa si prin urmare nu o poate monta asa.
De la magazin mi s-a comunicat ca intr-adevar mai este inca o componenta dar ca eu doar pentru aceea am platit, desi am cerut in mai multe randuri sa primesc piesa completa.
Prin urmare, piesa pe care am cumparat-o nu imi mai foloseste scopului pentru care am luat-o, motiv pentru care as vrea sa o returnez. Comerciantul insa, imi spune ca nu imi poate primi piesa pentru ca este originala si venita din alta tara si ca pot sa merg si cu O.P.C. la ei pentru ca nu voi fi despagubit nicicum.
Dupa mai multe incercari am aflat ca firma care distribuie piesele auto avea piesa pe care am primit-o eu de doua puni pe stoc, si nicidecum nu au comandat-o special pentru mine asa cum sustin ei. As fi putut sa returnez piesa direct la cei care le aduc in Romania insa tocmai faptul ca e cumparata de 2 luni ma impiedica sa fac acest lucru.
Chiar sa nu ofere legislatia din Romania posibilitatea returnarii pieselor auto?
Multumesc!