avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz ridicare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz ridicare produs

Buna ziua! Am achizitionat ieri, in regim de urgenta de la Flanco Brasov, un frigider marca Artic, deoarece cel vechi s-a stricat si am mare nevoie de unul functional. Mentionez ca detin o garsoniera inchiriata in regim hotelier, si avand oaspeti este total neplacut pe vremea asta sa nu poti utiliza un frigider. Am achitat integral aparatul urmand ca astazi sa imi fie livrat la adresa. M-am asigurat la magazin si ca este pe stoc si ca imi poate fi livrat in regim de urgenta. Intrebarea mea este: Deoarece este evident ca nu o sa mai intr-un in posesia aparatului, azi cand am nevoie, pot sa il refuz cand imi va fi livrat, urmand ulterior sa imi recuperez si banii? Mentionez ca am sunat la magazin si m-au asigurat ca produsul este pe drum. Au trecut vreo 5 ore de atunci. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:49, 14 Iunie 2018
strict nu. doar daca ii rugati frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate autorizare unitate cazare daewoo1 daewoo1 Buna ziua, numele meu este ionela pirlan, va rog, daca este posibil sa ma ajutati cu urmatoarea problema: impreuna cu sotul avem o proprietate listata pe ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)