avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vot in AG prin videoconferinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vot in AG prin videoconferinta

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este ok ca unii proprietari, care nu sunt acasa la data adunarii generale, pot vota prin teleconferinta, de exemplu pe skype.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana_maria1984 , utilizator 18:59, 14 Iunie 2018
In legea 230/2007 nu este prevazuta o astfel de posibilitate dar cum se tot voteaza in oarlament tot felul de scutiri de la plata intretinerii pentru minori este posibil ca in viitor sa adopte si posibilitatea votarii in AG prin skype.
Va puteti imagina o AG la care sa participe toti proprietarii prin skype?
Da ! De ce nu ? La sfarsit se consemneaza votul online in PV-ul sedintei, si se autentifica de catre ceilalti membrii prezenti fizic la sedinta.
Legiuitorul a prevazut concret forma de participare la adunarea generala=personal sau prin delegatie
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participantii la sedinta a.g. - unii pleaca in timpul sedintei ! cavallis cavallis Am si eu o nelamurire. In legea asociatiei de proprietarii nu am gasit acest caz al nostru. Se convoaca sed.AG, se intruneste nr.celor prezenti, AG e ... (vezi toată discuția)
Pv.ad. gen. tomasso tomasso La multi ani! Procesul verbal al Ad. gen., poate fi redactat de un membru al asociatiei de prop.sau nu are importanta cine il intocmeste? (vezi toată discuția)
Pot membrii fondatori a unui ong sa fie din alt judet decat acela unde are ong-ul sediul? ade100 ade100 Buna ziua, Intrebarea este aceeasi ca in titlu:Pot membrii fondatori a unui ONG sa fie din alt judet decat acela unde are ONG-ul sediul? Fie ca la acel sediu ... (vezi toată discuția)