avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiintare firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiintare firma

buna seara .azi a venit vecinul de deasupra sa-i dau o semnatura pentru infiintare firma. am avut probleme cu el muzica tare bautura distractii pina tirziu in noapte vorbeste tare la tel pe balcon .ca sa-i dau semnatura ii pot cere in scris ca daca incalca cele enumerate mai sus sa se oblige la plata unei sume de bani (daune).multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 13 Iunie 2018
Nu aveti calitatea sa impuneti si nu aveti temei legal pentru pretentia platii de sume financiare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o vecina care vorbeste pe balcon foarte tare, ore intregi, ... Yuuna Yuuna Am o vecina care vorbeste pe balcon foarte tare, ore intregi, inclusiv noaptea. Ce as putea face pentru a nu fi obligata sa-i ascult viata personala, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Ce solutie exista impotriva vecinilor nesimtiti ? ina 64 ina 64 Buna ziua, mama mea este foarte suparata si nu stie ce sa mai faca. Sta intr-un bloc nou , nu s-a infiintat asociatie de locatari . Ea are balconul inchis, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)