Buna ziua, mama mea este foarte suparata si nu stie ce sa mai faca. Sta intr-un bloc nou , nu s-a infiintat asociatie de locatari . Ea are balconul inchis, vecinul de deasupra ei nu are balconul inchis . Acum de cand s-a incalzit afara , toata noaptea sta cu furtunul cu apa sa curga pe balcon , Mama mea a trebuit sa stea cu geamurile inchise ca ii intra apa in casa. In schimb vecinul de deasupra e foarte sensibil la zgomote , de exemplu daca in timpul zilei ( ex: ora 10-12 ) toaca niste zarzavat , imediat ii bate in calorifer. Nu stiu cum pot sa o ajut , dupa ce ca e operata de cancer , mai are si supararea astea cu vecinii, Va multumesc frumos.
Bună ziua. Să înțeleg că apa intra in casă și deci locuința a fost afectată? Există pagube adică? Dacă aveți asigurare, vă puteți duce la firmă să completați o cerere pentru deschiderea dosarului de daună. Apoi va veni cineva de la firma de asigurări care să constate dauna.
In speta cu care va confruntati asociatia de proprietari nu are competenta sa se implice
Este situatie litigioasa intre 2 proprietari care pot solutiona amiabil sau in instanta de judecata
Inchidere balcoane
danuttan
Ca orice om normal (zic eu) si grijuliu cu banii de intretinere,am inchis balcoanele cu termopan.Proprietarul de deasupra mea nu vrea sa-si inchida si el ... (vezi toată discuția)