avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procură fara mandatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procură fara mandatar

Buna! Pot face o procura pe mama mea, in Anglia,fara ca ea sa fie prezenta aici? Va fi valabila procura in România?
Da, puteti perfecta o procura speciala fara a fi prezent mandatarul.

Procura efectuata la CONSULAT/ AMBASADA este realizata in limba romana, este valabila, produce efecte in ROMANIA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)
Procura facuta in strainatate la consulat sau la notar public? ghitzarushul ghitzarushul As dori sa stiu daca procura facuta la cosulatul Romaniei in Franta este echivalenta cu procura facuta la un notar public (in Franta). Banuiesc ca cea facuta ... (vezi toată discuția)
Ridicare certificat de nastere alyadavid alyadavid Buna ziua! Cu acordul tatalui, numele de familie al minorului a fost schimbat. Toate demersurile au fost facute, mai putin ridicarea noului certificat de ... (vezi toată discuția)