Se poate reactiva fiscal o societate comerciala cu datorii de 10.000 lei la anaf, in conditiile esalonarii datoriei? La registrul comertului am reactivat firma (in urma prelungirii contractului de inchiriere sediu). Mentionez ca registrul comertului m-a declarat inactiv pentru ca expirase contractul de inchiriere sediu.
Codul de procedura fiscala si ordinul pesedintelui anaf nr 90 permit esalonarea datoriei, oug 84 nu-mi permit reactivarea firmei fara sa platesc integral datoriile.
Se poate sa reactivez fiscal in conditiile esalonarii datoriei?
Multumesc!
Firma inactiva
MinolaRaisa120
Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.