Buna ziua!. Doresc sa aflu un raspuns de la dumneavoastra legat de urmatoarea situatie: Sunt mama unei fetite de 5 luni, pe care tatal sau nu a dorit sa o recunoasca. La data de 26.08.2009 am decis sa deschid proces in vederea stabilirii paternitatii, stabilirea pensiei alimentare si incredintarea minorei. La momentul de fata, dupa judecata care a avut loc in data de 30.10.2009 instanta a decis efectuarea testului de paternitat la IML Bucuresti. Intebarea mea ar fi urmatoarea: Eu am cerut simplu efectuarea testului ADN. De la avocata mea am inteles ca in adresa care a plecat catre IML, se cere efectuarea "Testului HLA / ADN". Din ce am studiat eu primul HLA este un test serologic iar cel de al doilea ADN unul mult mai complet, cromozomial. As dori sa ma sfatuiti daca e cazul sa solicit expres instantei din Ploiesti sa specifice Testul ADN, pentru a nu avea susrprize neplacute la IML, in data de 09.11.2009, ora 9, data la care s-a facut programarea. Eu am de gand sa sun si la IML sa verific exact daca a fost trimisa adresa de la instanta judecatoreasca din Ploiesti si ce anume scrie. De asemenea as vrea sa stiu daca poate contesta un test ADN. Va multumesc anticipat pentru raspuns si pentru timpul acordat.