avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cumparare apartament cu pivnita neinscrisa in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cumparare apartament cu pivnita neinscrisa in CF

Buna ziua,

Vrem sa cumparam un apartament intr-o fosta cladire de birouri, apartinand unui singur proprietar. Recompartimentarea s-a facut si de asemenea CF-ul a fost scos pentru acest ap in care se specifica spatiul de locuit cu toate camerele aferente, hol, bucatrie, etc. Toate bune pana aici insa in pretul negociat cu proprietarul intra si o pivnita la demisol in suprafata de 6 mp care momentan e inca necompartimentata. In Releveu apare sub forma unui alt apartament separat cu suprafata de 12 mp, Am convenit cu proprietarul ca aceasta va fi si ea recompartimentata in 2, din care una va fi aferenta apartamentului nostru. Intrebarea e cum putem sa ne asiguram ca si acest spatiu va fi pe numele nostru daca el nu apare inscris in CF? E suficient sa fie trecut in contractul de vanzare cumparare dintre noi si proprietar? Sau e necesara intabularea separata intai si apoi eventual facut un contract de vanzare cumparare separate pe acest spatiu? Multumim anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:37, 18 Iunie 2018
Simplu. Nu il cumparati pana nu e trecut in cf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament din care lipsesc o camera și un hol ... Eugen000 Eugen000 Am cumpărat un apartament din care lipsesc o camera și un hol conform actelor de proprietate. Apartamentul l-am luat anul trecut și când am studiat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire asupra dreptului de proprietate. detin personal sau este la comun spatiul mentionat ?? alin_mihai_ro alin_mihai_ro Buna seara stimati membrii avocatnet.ro. De ceva vreme, intampin o problema destul de delicata si am primit cate o opinie diferita de la fiecare persoana ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)