avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua!Sunt divortata din 2016,am un baietel in varsta de 5ani.fostul sot nu mi a platit niciodata pensia alimentara la copil...custodia este comuna,cum sa procedez ca sa il dau in judecata?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:45, 15 Iunie 2018
Cum să procedați că sa -l dați în judecată ? Formulați o cerere, pe care o înregistrați pe rolul instanței...
Nu s a exprimat bine.A veut sa spuna cum fac sa-l dau in judecata sa recuperz banii.
Simplu, cu motivarea sentintei mergeti la executor si cereti sa l execute.
EXECUTORUL va cere incuvintarea de executare pe suma pe care o spuneti si calculati dvs apoi ii executa 25% din salariul fix sau cat avetinin sentinta.

La calcul faceti exact cum spune sentinta de ex 250 ron x 36 luni si il executati pe salariubsi bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Marku Florin Marku Florin Buna seara,ce demersuri trebuie sa fac in cazul neplatii pensiei alimentare,de catre fosta sotie,conform hotararii judecatoresti date in urma divortului? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ayda9988 ayda9988 buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (legalizata), prin care s-a stabilit divortul, custodie comuna asupra minorelor, ... (vezi toată discuția)