avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am facut un imprumut de 6.000 ron anul trecut.sunt in pensie de invaliditate si grad de handicap II(operatie pe cord deschis).In acest moment sunt in imposibilitate de plata.Cand am contractat acest credit de nevoi personale NU AM GARANTAT CU NIMIC,deoarece nu detin in proprietate ceva.mentionez ca pensia de invaliditate ca si indemnizatia de handicap,sunt revizuibile,deci in fiecare an merg la revizuire.Ce m-i se poate intampla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 09:37, 3 Noiembrie 2009
Daca nu aveti bunuri mobile sau imobile de valoare, probabil vi-se va popri (retine) o parte din pensie pentru plata ratelor. Este posibil ca banca de la care v-ati imprumutat va transmite dosarul Dvs. unei firme de incasare, care poate duce la incercari de intimidare din partea firmei respective.

In cazul in care nu puteti sa discutati omeneste cu cei care vor sa incaseze banii, va propun sa va adresati unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitarea ratelor la banca lili olarescu lili olarescu Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns : Am luat un imprumut de la BCR in valoare de 72.000 ron in luna iulie, am rata lunara de 1300 ron , pana acum ... (vezi toată discuția)
Imprumutul de nevoie personale (fara gaj imobiliar) Gillbert Gillbert Buna ziua. As dori sa va prezint o speta reala cu gandul ca poate voi gasi raspunsurile la somneavoastra. In 2008 fratele meu a contractat un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Sunt în executare silită dar nu am nimic pe numele meu cocococo44 cocococo44 Buna,am avut un credit la Credius de 2700 Ron,și am de plata 15000 de ron.ma m îmbolnăvit rău și nu am mai putut plăti rata de 250 Ron pe luna .creditul ... (vezi toată discuția)