avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire cont bani blocati si netransferati catre ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire cont bani blocati si netransferati catre executorul judecatoresc

De mai multe luni banca tine blocata suma aferenta pentru poprire si nu o transfera catre executorul judecatroesc.
Ce se poate face pentru a determina banca sa vireze bani blocati.?
Mentionez ca din luna Martie nu s-au mai virat bani spre executor, desi acestia au fost blocati lunar in cont cu titlul poprire. Concomitent se popreste si pensia sotului. Datoria este pe cale sa se stinga insa faptul ca banca nu vireza banii blocheaza stingerea datoriei.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)
Banca nu imi da pensia pe card, doar de la ghiseu ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Am un card de pensii la B.C.R. De luna trecuta s-a facut o poprire pe pensie . Casa de pensii m-a instiintat ca 1/3 din pensie se duce la ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire pe pensie caramela58 caramela58 buna ziua, din cauza imposibilitatii platii ratelor bancare mi s-a pus de catre una din banci ( eu avand mai multe credite pe numele meu) poprire de 1/3 din ... (vezi toată discuția)