avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire datorii dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire datorii dupa deces

Buna ziua, am nevoie de o informatie, va rog. Tatal meu a facut in urma cu multi ani o datorie foarte mare la banca pe care nu a reusit sa plateasca, astfel pierzand ambele sale locuinte. Nu stiu daca inca mai are de achitat ceva, mentionez ca parintii mei sunt divortati iar eu am locuit doar la bunici/rude. As dori sa stiu daca este posibil ca eu sa mostenesc vreo datorie sau cum pot evita acest lucru. Nu doresc nici o mostenire din partea lui.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:59, 14 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati la notar declaratie de renuntare la mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate succesiune ContSters89580 ContSters89580 Buna ziua si bine v-am gasit. As dori cateva sfaturi legate de urmatorul scenariu: Proprietatile familieii mele sunt detinute de catre bunicul meu, in varsta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am următoarea nelămurire, tatăl meu are o datorie ... alina.gheorghe12 alina.gheorghe12 Bună ziua, Am următoarea nelămurire, tatăl meu are o datorie foarte mare la bancă pe care nu a putut sa o plătească și de aceea a pierdut ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariuspisica28 mariuspisica28 Buna ziua, In 2014 s-a stins din viata tatal meu si am facut o succesiune pentru un imobil pe care il detinea. In 2016 s-a stins din viata bunicul ... (vezi toată discuția)