avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Acum… nu stiu ce sa zic…
Comunitate inseamna gusturi diferite, opinii diferite… Comunitate inseamna si socializare! Nu poti face parte dintr-o comunitate fara sa… socializezi!
S-a gandit o “lista de prieteni” – ceea ce inseamna – clar – socializare…
S-a gandit o sectiune “Timp liber si ocupatii cu care il putem umple” – sectiune veritabila de socializare, unde – fiecare ne-am gandit ca putem posta ceea ce ne intereseaza ca oameni, nu ca avocati sau “oameni de afaceri”… Sigur: unora le plac manelele… Mie nu… dar unora le plac… Unora le place muzica populara… Nu si mie… dar nu pot “judeca” gustul altora si chiar reusesc sa ma distrez daca ajung undeva unde se “practica” manele si muzica populara! Poate e “greseala” mea – dar chiar cred ca “cine poate mai mult poate si mai putin”. Imi place rock-ul si hard-rock-ul etc dar nu pot arunca piatra in cei care prefera muzica populara!
Daca sectiunea “Timp liber…” va fi desfiintata cred ca “lista de prieteni” nu isi mai are rostul… De ce s-au gandit sectiuni precum “Divagatii sau parerile noastre despre noi”, “Timp liber si ocupatii cu care il putem umple”? Din punctul meu de vedere aceste sectiuni fac diferanta (una dintre diferente) intre www.avocatnet.ro si alte site-uri din RO si chiar din Europa… E un site juridic, prin definitie, dar are sectiuni deschise si celorlati “consumatori” de Internet – care pot socializa si, in acelasi timp, pot invata ceva: ce drepturi au, cum isi pot cere aceste drepturi etc. Din acest punct de vedere cred ca avocatnet are o directie buna… pentru o majoritate covarsitoare…

Sigur ca trebuie sa “discernem” dar… oamenii de afaceri ar trebui sa fie inconstienti sa nu vada de unde vin banii… (vorba vine). Si… ca “organizatie non-profit” ar fi gresit sa nu se observe ce beneficii aduce societatii site-ul avocatnet! Poate schimba mentalitati! Atunci cand oamenii intra in contact cu ceva nobil e aproape imposibil sa nu tinda in aceasta directie! Cineva posteaza la “Secvente” sau la “Acum imi place acest cantec”… Ma indoiesc ca nu “bantuie” pe forum in general… si invata… Oameni care au scris la “subiectele de week end” au ajuns sa isi faca un cont pe avocat net… desi nu sunt dintre cei care po da raspunsuri juridice…
Da… S-a vehiculat ideea ca sunt unii care pretind ca ofeta raspunsuri in domeniul juridic dar sunt inscrisi ca utilizatori, nu ca si consultanti. Va intreb: de unde stiti ca toti cei care sunt inscrisi ca utilizatori nu au studii juridice (ba chair mai mult: au si practica – ani buni). Modestia – sau deontologia – ii impiedica pe unii sa se inscrie ca si consultanti… Pentru ca… asa e viata… Unii sunt modesti, altii chiar cred ca deontologia are valoare mai mult decat in teorie…
Sigur, administratorii sunt cei care hotarasc…
Diana, o sa iti raspund ce am raspuns si cu alte ocazii. Consider sectiunea de diverse deloc potrivita pentru Avocatnet.ro, dar o apar pentru ca oamenii trebuie sa comunice intre ei.

Eu cred totusi ca trebuie sa fie o limita. Am acceptat compromisul sa existe o singura discutie dedicata melodiilor in acest forum. Prin urmare, nu vad de ce ar trebui sa se deschida o discutie noua in acel forum.

Nu vrea nimeni sa desfiinteze sectiunea de timp liber, dar nici sa n-o transformam in Cuiul lui Pepelea din Avocatnet.ro.

Numai bine.
Andreea Lisievici a scris:

Cred ca discutia de fata ar trebui sa priveasca si alte aspecte, de exemplu daca sunt benefice discutiile "diverse" de genul ce cantece plac unor utilizatori, amintiri din epoca de aur, epigrame, teme religioase (si nu atat cele de dezbatere ideologica, cat cele pur dogmatice, de genul celor in care doar se marturiseste credinta in Dumnezeu), etc.


Avocatnet.ro nu este doar un birou juridic unde pui o intrebare si apoi pleci , multumit sau nu. Devenind o adevarata comunitate online, o Cetate, discutiile de pe diverse sunt si ele importante; chiar foarte ... Eu de plida am mai multa incredere in raspunsul dat de o persoana despre care citesc la profil ca are activitate si in alte topicuri decat intr-un consultant care da doar cateva raspunsuri seci.Ca unele discutii deviaza nepermis de mult, ca unele topicuri par sau sunt inutile, este adevarat, dar eu cred ca acestea se autoelimina intr-un timp relativ scurt, si ca tot ceea ce ramane este de valoare.
Stiu ca s-a pus la un moment dat problema inchiderii sectiunii de epigrame si ma bucur ca nu s-a realizat; doua dintre topicurile de acolo au adunat totusi peste 10000 de accesari si peste 300 de mesaje.O cautare google dupa nume ca elis rapeanu, mircea trifu, sorin olaru etc va duce si inspre avocatnet.ro, deci cred ca este util pentru site in ansamblu. Cunoscutul epigramist sorin olaru a ajuns astfel pe avocatnet.ro dupa care a dat cateva raspunsuri utile si pe o alta sectiune. Si probabil ca la fel se intampla si pe alte sectiuni de pe Diverse. Pe cale de consecinta pot sa afirm ca Da sunt benefice si discutiile "diverse", si m-as intrista foarte sa fie altfel.In rest ,toate cele bune!
stelian ologu
Micile sau marile "frecusuri" din interiorul Avocatnet.ro arata viabilitatea acestuia, arata ca se zbate sa traiasca si nu cedeaza. Avocatnet.ro se autoregleaza si se perfectioneaza din mers. Interventiile fortate din afara il pot deregla asa ca lasati-l sa "traiasca"! Este in directia buna!
Alin Popescu a scris:

grace_r a scris:

Eu primesc foarte multe mesaje pe email. Mi-ar fi util sa am un buton prin care sa aleg optiunea de a nu primi deloc mesaje din topicuri urmarite, stiu ca pot deselecta dar eu de fapt nu vreau sa primesc mesaje de la discutiile in care intru. De ce? Pentru ca oricum intru aproape zilnic si ma uit la ce se mai discuta, nu am nevoie sa mai primesc email ca s-a mai scis un mesaj undeva.
S-ar putea?


Optiunile in cauza exista deja. Daca raspundeti la o discutie, nu bifati casuta "anunta-ma de raspuns". Daca doriti sa va dezabonati dintr-o data de la toate discutiile urmarite, apasati link-ul "Dezaboneaza de la toatele alertele de forum!", aflat in partea de jos a paginii de alerte din forum:
www.avocatnet.ro/content/con...

Ulterior, daca nu va mai abonati la nicio discutie, nu mai primiti nicio alerta. :)


merge la cineva butonul "Dezaboneaza de la toatele alertele de forum!" ?
am încercat cu browserul firefox & chrome.

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)