Andreea Lisievici a scris:
Cred ca discutia de fata ar trebui sa priveasca si alte aspecte, de exemplu daca sunt benefice discutiile "diverse" de genul ce cantece plac unor utilizatori, amintiri din epoca de aur, epigrame, teme religioase (si nu atat cele de dezbatere ideologica, cat cele pur dogmatice, de genul celor in care doar se marturiseste credinta in Dumnezeu), etc.
Avocatnet.ro nu este doar un birou juridic unde pui o intrebare si apoi pleci , multumit sau nu. Devenind o adevarata comunitate online, o Cetate, discutiile de pe diverse sunt si ele importante; chiar foarte ... Eu de plida am mai multa incredere in raspunsul dat de o persoana despre care citesc la profil ca are activitate si in alte topicuri decat intr-un consultant care da doar cateva raspunsuri seci.Ca unele discutii deviaza nepermis de mult, ca unele topicuri par sau sunt inutile, este adevarat, dar eu cred ca acestea se autoelimina intr-un timp relativ scurt, si ca tot ceea ce ramane este de valoare.
Stiu ca s-a pus la un moment dat problema inchiderii sectiunii de epigrame si ma bucur ca nu s-a realizat; doua dintre topicurile de acolo au adunat totusi peste 10000 de accesari si peste 300 de mesaje.O cautare google dupa nume ca elis rapeanu, mircea trifu, sorin olaru etc va duce si inspre avocatnet.ro, deci cred ca este util pentru site in ansamblu. Cunoscutul epigramist sorin olaru a ajuns astfel pe avocatnet.ro dupa care a dat cateva raspunsuri utile si pe o alta sectiune. Si probabil ca la fel se intampla si pe alte sectiuni de pe Diverse. Pe cale de consecinta pot sa afirm ca Da sunt benefice si discutiile "diverse", si m-as intrista foarte sa fie altfel.In rest ,toate cele bune!
stelian ologu