avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia de crestere a copilului

buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009.in 2010,in februarie tb sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postnatalul se pun pe cartea de munca?sau ce se poate face sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 07:23, 3 Noiembrie 2009
va trebui sa ai 12 luni de cotizatie la C.C.I., postnatal si prenatal nu constituie o decizie de incetare a activitatii ci doar o suspendare a activitatii pentru cresterea copilului. Sa faci toate formalitatile la primarie/ sau societate (din fondul de C.C.I aferent cotizatiei de 85% de salariu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie iuliaiulia86 iuliaiulia86 buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009 si in februarie 2010 urmeaza sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postanatalul se pun pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului, 85% din care salar vr_anca vr_anca Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa-mi oferiti o informatie. In data de 14.03.2006 am nascut primul copil, situatie in care am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)