avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie

buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009 si in februarie 2010 urmeaza sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postanatalul se pun pe cartea de munca astfel incat as obtine si eu indemnizatia de crestere a copilului?dc nu se poate face ceva?multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:35, 2 Noiembrie 2009
Concediul de maternitate face parte din cele 12 luni necesare pentru a obtine indemnizatia de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului iuliaiulia86 iuliaiulia86 buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009.in 2010,in februarie tb sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postnatalul se pun pe cartea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic- somaj tehnic saccontala saccontala Buna ziua, Ma numesc Daniela Bularda si incepand cu data de 15 februarie 2009 sunt in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului. Copilul s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului nicolle45 nicolle45 Fiica mea este angajata din 5 mai 2011, a ramas insarcinata si naste intre 15-20 februarie 2012. Intra in concediu de maternitate dupa ce naste. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)