avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transmitere drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transmitere drept proprietate

Bună ziua.
Am cumpărat de curând un apartament.
În contract scrie ca transmiterea dreptului de proprietate are loc astăzi, data autentificării, urmând ca predarea primirea imobilului sa aibă loc pana la data de.....
În ce moment este transmis dreptul de proprietate, la data autentificarii contractului sau la data predării imobilului?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mshboss , utilizator 08:07, 15 Iunie 2018
La data autentificarii contractului de v/c.

mshboss a scris:

Bună ziua.

În contract scrie ca transmiterea dreptului de proprietate are loc astăzi, data autentificării,

Cumparatorul devine proprietarul de fapt si de drept al bunului imobil de la data incheierii contractului de vanzare cumparare bun imobil
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare nerespectat de vânzători. când trebuie să ne predea imobilul? ddesmadd ddesmadd Am cumparat o casa luna trecuta. Ne-am inteles cu proprietari ca o sa lase o parte din mobila si alte lucruri prin casa (am platit un pret foarte mare bazat pe ... (vezi toată discuția)
Act vanzare- cumparare laurentiu6 laurentiu6 buna. am o rugaminte . poate cineva sa ma ajute cu o ciorna cum arata un act vanzare - cumparare pentru casa ? vreau sa vad daca este la fel cu cel pe care il ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate ararin ararin Buna seara Va rog sa imi spuneti cand are loc transferul de proprietate, la primirea facturii fiscale de catre cumparator sau la achitarea acesteia? Va ... (vezi toată discuția)