Am cumparat o casa luna trecuta. Ne-am inteles cu proprietari ca o sa lase o parte din mobila si alte lucruri prin casa (am platit un pret foarte mare bazat pe acest aspect).
In contract nu am specificat o data la care trebuie sa ne predea imobilul.
Noi I-am lasat sa mai stea iar ei au luat cam tot sau au vandut din lucruri.
Ce putem face in acest caz? Cand ar fi trebuit sa ne predea imobilul(daca nu e precizata data in contract) si in ce conditii?
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu scrie in contract ca "transmiterea proprietatii si predarea imobilului se fac astazi, data incheiarii si autentificarii"?
Ar trebui ca in baza contractului sa va adresati unui executor judecatoresc pentru evacuare. Sau mai aveti si varianta sa schimbati yala.
nu e trecut in contract ca predarea se face astazi dar nici o alta data ulterioara.
mai mult - cand ne-am dus sa ne ducem lucruri ai au vrut sa ne scoata afara ca e dreptul lor sa mai stea 30 zile
-Editat de admin: Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează. Mulțumesc-
Buna ziua,
Cititi cu atentie TOT contractul pentru ca ar trebui sa existe o indicatie cu privire la momentul predarii.
Daca nu este expres trecut atunci se subantelege ca este momentul semnarii.
Va puteti adresa unui executor.
daca in cotract nu scrie data predarii imobilului si cu mobila aferenta pentru care a-ti negociat nu ai ce sa-i faci fostului proprietar. Asta este tipic ROMANESC sa ne pacalim unul pe altul pentru a mai castiga ceva bani.