Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:
Spatiile comune nu sunt destinate a fi ocupate cu dulapuri sau alte obiecte; Daca fiecare proprietar/locatar si-ar ocupa spatiul detinut in coproprietate indiviza cu un anume obiect sau mai multe, unde s-ar ajunge... ?
DACA HOTARAREA SE VA DOVEDI A FI UNA LEGALA, cei care spun ca nu vor plati niciodata, ar putea fi dati in judecata pentru neplata, fara ca Asociatia sa aiba vre-un drept de a le refuza incasarea intretinerii. NU are nicio treaba plata si incasarea intretinerii cu neplata unei sume pretinse ca urmare a adoptarii unei hotarari a Asociatiei.
Presupunand ca le veti refuza incasarea intretinerii, ce veti face in continuare ? le veti calcula penalitati pentru neplata si veti formula cerere de chemare in judecata ? in conditiile in care persoanle respective au venit sa plateasca si ati refuzat sa le incasati intretinerea....!
Nu stiu cum sa fac si de aceia am apelat la ajutorul acestui forum. Nu este corect nici fata de proprietarii care au platit si inca platesc o suma de bani pentru ocuparea spatiului comun si de aceia as vrea ca cineva sa-mi sugereze o solutie legala pentru rezolvarea acestei probleme.