avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare de cesiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare de cesiune

Bună ziua, în 2006 un "prieten" a făcut un credit la BRD, eu l-am girat, am plătit pt el pana în octombrie 2007 când am schimbat locul de munca. Din 2007 pana în iunie 2018 nu am mai primit nimic de la bancă, zilele trecute am primit o notificare de la EOSKI cum ca trebuie să plătesc. Întrebarea este dacă ma pot obliga sa plătesc. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:49, 21 Iulie 2018
Luati legatura cu un avocat ,am fost in situatia Dvs.
Urgent, mergeți cu actele la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)
Executare juridica a girantului. Talbotfocus Talbotfocus Buna ziua , va rog frumos care imi poate da un sfat . Sotia mea a girat o \"prietena\" pentru un imprumut de nevoi personale la BRD, nu a adus nici un act sau ... (vezi toată discuția)
Girare imprumut ADINAMARIA12 ADINAMARIA12 Cu ceva ani in urma (probabil vreo 8) am girat un \"prieten\" , care nu a platit. Creditul a fost facut in localitatea Tandarei (nu stiu daca are importanta) ... (vezi toată discuția)