avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari

am primit o citatie de la asociatia de proprietari,ca sant data in judecata pentru restanta la intretinere.Asociatia de proprietari mi-a tot trimis situatii financiare a apartamentului in care locuiesc.din lunile pe care ei spun ca eu nu le-am achitat nu gasesc 2 chitante,iar altele le-am gasit, numai ca la ei in registrul de casa figura un alt locatar din bloc.Am si o hartie facuta in care am doi martori din bloc,unul fiind chiar presedintele iar altul un vecin.Am tot facut cereri catre Asociatia de locatari, cereri catre presedinte sa mi se dea copie dupa borderorile de casa si chitantiere si pana acum nimic.Iar ei m-au dat in judecata.Ce trebuie sa fac pentru a depune o intampinare.Precizez ca mama mea este proprietara a apartamentului numai ca eu ma ocup de cheltuielile casei.i-mi trebui o imputernicire,procura facuta de mama la notar?Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:34, 3 Noiembrie 2009
chiar astazi am facut o cerere catre Asociatie,acum sa vedem daca primesc si raspuns.Multumesc mult inca odata
Am cerut si copie dupa PV de constatare la reparatie interfon si Dl Presedinte mi-a spus ca el nu are asa ceva ,ca nu are decat factura si chianta.Am facut si cerere in scris sa vedem daca primesc rasp.Ce termen de rasp au?5 sau 30 zile?
Va multumesc mult
La cererea cu interfonul 30 zile.
Listele afisate se pot contesta in 10 zile, raspunsul pe care trebuie sa-l primiti este intr-o perioada de 7 zile. Pentru celelalte cereri, de alta natura in 30 zile.

De fapt, ce este cu acel interfon? L-ati stricat Dv. sau cum, de vi l-a pus in sarcina sa platiti reparatia?
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
elga50, moderator
am avut un aparat de interfon in casa,eu avand copil mic l-am dat jos la 2-3 sapt administratorul a batut cu un om la usa sa ma intrebe daca interfonul meu functioneaza.Atunci le-am spus ca interfon eu nu mai am si ei atunci au zis ca de la mine este defectiunea,scurtul.Si la 1 luna a aparut pe lista de intretinere.pe factura si chitanta apare asociatia de locatari si nu este nicaieri specificat ca defectiunea a fost de la mine.Astazi am discutat cu presedintele blocului si dandul mi-a spus ca ei nu au niciun PV .
Pai ramane acum la morala Dv. daca acceptati aceasta cheltuiala, pentru ca stiti ca e din cauza Dv., dar in acelasi timp administratorul nu poate demonstra prin nimic ca vi se datoreaza.
In instanta o puteti contesta....sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment man4pot man4pot Buna ziua As avea cateva nelamuriri cu privire la fondul de rulment si va solicit cateva detalii : Este obligatoriu ca proprietar de apartament sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la predarea gestiunii de la un administrator la altul vivi23ro vivi23ro sotul meu a fost ales administrator desi nu are atestarea obligatorie, s a oferit sa faca gratis calculele, deci fara contract si fara plata blocul fiind numai ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere in caz de deces jann jann In luna aprilie am anuntat administratorului decesul soacrei mele.De atunci nimeni nu a mai locuit acolo. Intrebarile mele sunt:1-: este posibil ca pt luna ... (vezi toată discuția)