Salutare.
Am avut un accident cu o victima, in urma caruia mi s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, anul trecut. De atunci am tot prelungit dovada de circulatie cu cate 30 de zile. Sperand la o clasare a dosarului deoarece victima desi a depus plangere are putine zile de ingrijiri medicale, mi se va suspenda permisul pe 3 luni din ce am inteles. A trecut jumatate de an si lucrurile decurg foarte greu din ce imi dau seama. Momentan nu prea am nevoie de masina prin oras si fiind vara mi-ar fi mai convenabil sa ispasesc acum din pedeapsa dea nu conduce insa as avea nevoie pentru un weekend. Legat de asta sunt curios de 2 aspecte:
1. Pot prelungi dovada cu mai putin de 30 de zile, de exemplu pentru un weekend?
2. Daca perioada fara drept de conducere este intrerupta de o prelungire, va conta la calcul zilele in care nu am avut drept de a conduce? Se vor aduna toate zilele in care nu am drept de a conduce din aceasta perioada?
Accident
ContSters126274
Buna ziua,
am o problema si as dorii daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi.
La inceputul lui decembrie am lovit o peroana pe trecerea de pietoni( pe culoarea ... (vezi toată discuția)