avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prelungire dovada permis cu mai putin de 30 de zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prelungire dovada permis cu mai putin de 30 de zile

Salutare.
Am avut un accident cu o victima, in urma caruia mi s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, anul trecut. De atunci am tot prelungit dovada de circulatie cu cate 30 de zile. Sperand la o clasare a dosarului deoarece victima desi a depus plangere are putine zile de ingrijiri medicale, mi se va suspenda permisul pe 3 luni din ce am inteles. A trecut jumatate de an si lucrurile decurg foarte greu din ce imi dau seama. Momentan nu prea am nevoie de masina prin oras si fiind vara mi-ar fi mai convenabil sa ispasesc acum din pedeapsa dea nu conduce insa as avea nevoie pentru un weekend. Legat de asta sunt curios de 2 aspecte:
1. Pot prelungi dovada cu mai putin de 30 de zile, de exemplu pentru un weekend?
2. Daca perioada fara drept de conducere este intrerupta de o prelungire, va conta la calcul zilele in care nu am avut drept de a conduce? Se vor aduna toate zilele in care nu am drept de a conduce din aceasta perioada?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Fără drept de conducere de 7 luni. ce pot să fac? sbumbuc sbumbuc Acum aproximativ un an am avut un accident. Executând o manevra de dat cu spatele am lovit o doamnă care a trecut prin loc nepermis. Am primit dovada pana la ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă provoci un accident sub influența alcoolului? Andrei135246 Andrei135246 Am facut un acident, sub influenta alcoolului, 1,05 in sange nu stiu cat a iesit. Si persoana cealalta are clavicula rupta, vatamare corporala. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Accident ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, am o problema si as dorii daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi. La inceputul lui decembrie am lovit o peroana pe trecerea de pietoni( pe culoarea ... (vezi toată discuția)