avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita rca

De cine depinde polita rca? ( capacitate cilindrica, varsta persoana, etc......) Depinde si de anul dobandirii permisului?
Concret: 1.4 tdci 2006
1) barbat 39 ani , 3 ani vechime permis
2) femeie 39 ani, 11 ani vechime permis
Cat de mare este diferenta?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:16, 16 Iunie 2018
-conteaza foarte mult si istoricul., care esta clasa B/M a fiecaruia dintre ei si daca au mai fost inmatriculatate si alte masini pe numele sau
- conteaza si judetul si daca este mediul rural sau urban
s.a.m.d , sunt multi factori care se iau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor polita rca! mariusptm mariusptm Buna numele meu este Marius sunt nou pe site si am venit cu o problema in speranta ca ma veti ajuta. Sunt proprietarul unui VW Polo, motor 999 cmc si deoarece ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza unei firme de constructii ContSters128963 ContSters128963 in 2006,ma plimbam pe un drum public cu scuterul,si la un moment dat,mi-a aparut o platbanda f lunga intinsa pe mijlocul strazii,nu era nici un semn ... (vezi toată discuția)