avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este obligatorie scrierea CNP-ului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este obligatorie scrierea CNP-ului?

Buna ziua, dorim sa ne constituim in asociatie de proprietari si am rugamintea sa-mi spuneti daca mai este obligatorie trecerea CNP-ului in tabelele cu acceptul si semnaturile proprietarilor. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:41, 16 Iunie 2018
Este obligatoriu consemnarea CNP deoarece reprezinta element diferentiere persoane
Pot exista "n" Popescu,Georgescu Ionescu care sa poata fi identificati prin CNP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufructul viager si asociatia de proprietari kmlia kmlia Buna ziua Intrebarea mea este daca o persoana isi cumpara dreptul de uzufruct viager pentru sine si sotia lui si furnizeaza banii necesari pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
In ce calitate semneaza imputernicitul rpeleianu rpeleianu Buna ziua, Am urmatoarea \\"speta\\"si va rog sa ma ajutati. Sunt imputenicit prin procura notariala sa inchiriez un apartament in numele proprietarilor. ... (vezi toată discuția)
Rog urgent model acord proprietari stanceni stanceni Buna ziua! Am o rugaminte...vreau sa construiesc un cos de fum pt un intreg tronson de apartamente, iar cei de la primarie mi-au cerut acordul scris al ... (vezi toată discuția)