avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o mica problema pe care eu si fratele meu o avem.

Bunicii nostri de pe mama au decedat, si au ramas ceva bunuri (teren + casa, teren agricol). Mama noastra, la randul ei a decedat.
Eu cu fratele meu, vrem sa intram in posesia drepturilor noastre, insa fratii mamei nu vor sa auda de asa ceva.
Ce am putea face in aceasta situație?
L-am putea imputernici pe tatal nostru sa se ocupe de toate demersurile? Eu si fratele nu locuim in localitate.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:13, 16 Iunie 2018
Da, il puteți împuternici pe tatal Dvs sa se ocupe de asa ceva plus ca vine si el la moștenirea mamei Dvs. Cu siguranța pentru moștenirea bunicii dacă unchii Dvs nu doresc sa dezbată succesiunea veți ajunge sa va judecați. Mai bine va căutați un avocat bun. Succes!
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti va trebui sa va adresati instantei solicitand atat dezbaterea succesiunii cat si iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire, intabulare, iesire din indiviziune florentina1990 florentina1990 Buna seara. In urma decesului bunicului meu, tatal meu a mostenit o bucata de pamant din partea bunicului pe care ne am construit o casa. Acum a decedat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)