Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii intr-o casa ,in care locuieste si fratele sotului. Cumnatul impreuna cu soacra mea consuma zilnic bauturi alcoolice si aproape de fiecare data avem parte de incidente. Acum aproximativ trei saptamani a fost chemata si politia de doua ori ,deoarece li s-a interzis categoric familiei mele sa me viziteze. Ba mai mult de atat,fiul meu din prima casatorie a fost dat afara din curte si i-a interzis sa mai parcheze si masina in dreptul portii. Bineânteles ca atat cumnatul cat si soacra mea,nu au fost sanctionati. Li s-a spus doar ca nu este dezbatuta succesiunea dupa moartea socrului meu si ca atat cumnatul cat si sotul meu au drepturi egale. Si nici soacra mea nu are dreptul sa intervina aceasta locuind la alta adresa. Cum as putea proceda legal sau ce cod penal exista in asemenea circumstante sa pot ruga politia sa intervina dramatic caci altfel se va ajunge din ce in ce mai rau. Cumnatul a si amenintat in nenumarate randuri ca daca nu plecam,ne da foc. Imi este teama ,mai ales ca avem si doi copii minori , de 11 si respectiv 1 an. Multumesc anticipat
Si pana dezbatem succesiunea chiar nu se poate face nimic legal in aceasta privinta ? Nu avem posibilitati financiare momentan si din cate stiu este o procedura de durata