Intro curte sunt 3 case(casa batraneasca unde stau socrii,casa unui cumnat,si inca un inceput casa de casa al altui cumnat)eu cu sotul meu as vrea sa "cumparam" casa neterminata si sa o finalizam noi.daca soacra mea face act de vanzare-cumparare exista vreo "sansa" ca in timp,ceilalti frati ai sotului sa aiba "pretentii" la casa noastra(ei sunt 5 frati)poate se ridica cu pretentii la despagubire,eu stiu,avand in,vedere ca este in aceasi curte.multumesc
Buna seara,
1. Dezbateti succesiunea de pe urma socrului care inteleg ca e decedat.
2. Dupa dezbaterea succesiunii soacra va poate vinde partea ei.
3. Daca acea fundatie este a unui cumnat atunci cel care trebuie sa v-o vanda este cumnatul.
Moºtenire
fodoretelkaeva
Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Succesiune
adelinab
Am si eu o intrebare in legatura cu succesiunea ce se face in urma decesului unuia dintre parinti.Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii ai nostri,intr-o ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti?
mamma
in iulie se intoarce cumnata mea din italia si vor sa dezbata mostenirea pt socrul meu care e decedat din 1993.eu si copilul meu ca mostenitori ai sotului ... (vezi toată discuția)