Buna ziua, am un pfa in consultanta IT, va rog sa imi spuneti este obligatoriu sa inchei contract cu un beneficiar din UE? Factura emisa nu este suficienta? Cum se procedeaza cu semnarea lui, unde il inregistrez, cum este procedura?
O alta nelamurire o am legata de urmatorul aspect: daca sunt in sistem real pot deduce la cheltuieli factura de curent, chiar daca factura nu este pe PFA, daca da atunci ar trebui specificat in contractul de comodat si care este procentul din suma facturii? In cazul deducerii se modifica calcularea impozitului pe imobilul comodantului?
Este obligatoriu sa incheiati contract si apoi raport de activitate semnat de beneficiar la fiecare factura. Nu puteti deduce cheltuieli cu utilitatile, cu intenetul si telefonul daca cotractele si facturile nu sunt pe pfa.
Multumesc pentru raspuns, dar va rog sa imi spuneti la ce ma expun daca am incasat o factura fara a avea contractul si acel raport semnat ( din pacate ma aflu intr-o asemenea situatie).? Si unde trebuie inregistrat acel contract?
Infiintare pfa
Ruuxi
Buna ziua, as vrea sa imi infiintez PFA, insa inainte de pasi si acte as vrea sa stiu ce implica, de exemplu ca PFA cum imi iau concediu de odihna si daca ... (vezi toată discuția)