avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trotuar comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trotuar comun

locuiesc inr-un bloc cu 4 apartamente, curtea este ingradita.Cum pot avea acces la peretii exteriori pentru reparatii? Locuiesc la etaj.
Cel mai recent răspuns: maranlg , utilizator 08:19, 3 Noiembrie 2009
Care este legatura cu trotuarul?
Dv. ne puneti intrebarea, dar nu ne spuneti ce legatura are curtea interioara cu peretele exterior si cu trotuarul...si de ce aceasta este o problema pentru Dv.?
.....................
Pot sa va raspund si scurt...pe schele sau cu alpinistii.
Va multumesc de raspuns, dar am formulat gresit. Ma intereseaza ce distanta de la peretele exterior al blocului formeaza o suprafata comuna? Pentru reparatii la acoperis trebuie sa motez o schela si nu ma inteleg cu vecinul de la parter cu toate ca acoperisul este comun trebuie sa platesc singur reparatia deoarece am probleme cu precipitatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Reparatie burlan alex_2 alex_2 Buna ziua. Stau intr-un bloc din sect 2, nu este monument istoric sau alt statut special, dar aproape tot S2 este zona protejata, inclusiv blocul. Avem o ... (vezi toată discuția)
Accept montare schele olan_andreea olan_andreea Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje. Toate apartementele sunt izolate, mai putin cel de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)