Buna ziua! as dori sa stiu urmatoarele;
1.cat de mult se poate amana /prelungi un proces de divort in tribunal,in familie fiind si un copil de 6ani,..(fiindca eu nu sunt de acord cu divortul din mai multe motive)
2.ce anume as putea face eu ca sa pot prelungi procesul de divort cat mai mult( in speranta ca se vor rezolva anumite probleme in cateva luni)
3.daca sotul va avea un copil cu o alta femeie,atata timp cat el nu e divortat ,poate sa recunoasca acel copil in acte ca fiind al lui daca eu nu sunt deacord?
Va trebui sa va angajati un avocat pentru a vedea ce strategie aveti de urmat.Mai mult de un termen. doua,nu puteti tergiversa .oricum nu conteaza pozitia dvs daca sotul doreste sa divorteze va divorta.Pe vechea procedura civila un dosar se putea tergiversa mai usor acum cand toate actele ,apararile se strang la dosar si se comunica partii adverse este mai dificil.Culmea este ca sunt dosare in care partile doresc sa se solutioneze repede dar din diferite cauze se amana si situatii ca a dvs in care doriti sa trageti de timp dar nu se poate prea mult
Buna ziua,
1. Un termen poate 2 dar nu mai mult. Si asa riscati amenda daca se constata o tentativa de tergiversare.
2. Nu puteti face nimic. Daca sotul vrea sa divorteze divorteaza.
3. Daca e copilul lui DA poate sa-l recunoasca fara acordul dumneavoastra (Doar nu l-a facut cu acordul dumneavoastra)
Divort
sandavasilescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)