avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua, spuneti-mi va rog cand se intrerupe plata stimulentului de insertie. Eu ma aflu in concediu prenatal, de la inceputul lunii in curs, si primesc inca stimulent de insertie dupa reintoarcerea la munca din CIC.
Eu stiu ca doar la depunerea dosarului pt indemnizatie se intrerupe stimulentul, respectiv dupa cele 126 de zilela, cand angajatorul inceteaza sa imi mai plateasca concediul medical.
Cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)
Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)