Parintii mei locuiesc intr-o zona rurala, langa o garla. In fiecare an cand sunt precipitatii abundente sunt inundati de garla care se revarsa deoarece este un pod in zona cu tuburi care se infunda.
In anii anteriori, ca in anul acesta, pompierii si protectia apelor au fost sesizati dar nu s-a facut nimic real cu podul respectiv.
Cred ca cel mai in regula ar fi sa se depuna catre primarie o cerere din care sa reiasa ca garla trebuie amenajata in asa fel incat sa se permita scurgerea apei. Din pacate nu stiu ce structura ar trebui sa aiba o astfel cerere si ce argumente pot fi mentonate acolo pentru a se lua masuri.
Cred ca si celelalte gospodarii pot face cereri similare deoarece nu doar parintii mei sunt afectati.
Va rog sa ne ajutati.
Nu am gasit o categorie exacta asa ca l-am mentionat unde am crezut ca se potriveste. Poate fi mutat unde este in regula.
Impreuna cu vecinii afectati formulati o sesizare la primarie, in scris, cu nr. de inregistrare/ data prin care solicitati rezolvarea problemei.
Este nevoie ca solicitarea dvs. sa fie aprobata de Consiliul local si primaria sa treaca in buget bani pentru aceasta lucrare.
Vin alegerile si primaraul o sa vina sa va ceara votul. Este momentul oportun sa ii cereti sa va promita ca va rezolva problema.
Apele romane
dani-sori
In \"fundul curtii\" am o adancitura in care se strange apa din precipitatii, care ulterior se scurge natural in pamant. Asa a fost terenul primit mostenire, ... (vezi toată discuția)