avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator

Buna ziua, am o intrebare. Sunt administrator la o firma si in prezent figurez si ca si angajat cu contract de munca in coafor. Intrebarea mea este, daca renunt la angajare, mai pot profesa ramanand doar administrator? Daca da, mai sunt obligata la plata contributiilor? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sidonia Petrean , utilizator 12:46, 18 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pentru pensie la i.i. angelamangalia angelamangalia Sunt coafor. Pentru a-mi putea practica meseria legal am hotarat sa-mi infiintez o intreprindere individuala. Dupa infiintarea acesteia am aflat ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala valabila, dar neintrata la plata vs. concediu medical valentinascarlet valentinascarlet Buna ziua, as dori sa va prezint un caz ceva mai special. Este vorba de o pensionare anticipata partiala, valabila, dar nepusa in plata (beneficiarul a ... (vezi toată discuția)
Administrator de societate pensionat anticipat gabicont gabicont Buna ziua, salariat pe post de director societate si administrator unui SRL angajat la societate si lichidat odata cu decizia de pensionare Incepand cu data ... (vezi toată discuția)