avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributie pentru pensie la i.i.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributie pentru pensie la i.i.

Sunt coafor. Pentru a-mi putea practica meseria legal am hotarat sa-mi infiintez o intreprindere individuala. Dupa infiintarea acesteia am aflat ca nu pot figura ca angajat al ei (i.i). Intrebarile mele sunt--pot desfasura activitatea de coafor fara a avea contract de munca? cum imi creste vechimea?
Platiti toate taxele catre stat contributiile la pensii si se va lua in calcul vechimea , pastrati chitantele de plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca cris_nedelcovici cris_nedelcovici Buna ziua, Timp de un an de zile am functionat ca PFA cu contract de prestari servicii. Am platit toate \\"darile \\" la stat (asigurari sociale, de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate crmnradu crmnradu O persoana a desfasurat activitate de economist timp de 2 ani la o societate. La incheierea activitatii ITM constata ca, datorita faptului ca nu s-au platit ... (vezi toată discuția)