avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator de societate pensionat anticipat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator de societate pensionat anticipat

Buna ziua, salariat pe post de director societate si administrator unui SRL angajat la societate si lichidat odata cu decizia de pensionare
Incepand cu data de 08.05.2014 a fost emisa decizia de pensionare anticipata de casa de pensii.
Intrebare cum poate sa figureze in societate ce contract trebuie incheiat , ce contributii i se va retine si in ce declaratie depusa la administratie financiara. Sa nu avem probleme cu ITM sau alte institutii.
Mentionam ca este societate cu doi administratori in procente diferite. Multumim
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:49, 22 Mai 2014
In prezent, calitatea de administrator este detinuta in baza unui contract individual de munca sau in baza unui mandat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract idividual de munca magyari magyari Am o problema, mai bine zis o dilema si nu am reusit sa gasesc deocamdata o solutie clara. Este vorba de o societate pe actiuni, mai exact o institutie ... (vezi toată discuția)
Modificare din srl in sa Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Imi poate spune cineva ce impact are transformarea unei societati din SRL in SA asupra contractelor individuale de munca? Sunt anumite demersuri ce ... (vezi toată discuția)
Adimnistratorul - carte de munca sau nu? popec popec In momentul de fata, datorita legii 441/2006 se vehiculeaza ca "administratorii societatilor comerciale nu vor mai avea voie sa detina si calitatea de salariat ... (vezi toată discuția)