MIHAI GRIGORE a scris:
Problema este generata de acea fraza prin care societatea isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la datele din acea adeverinta ! Si va si explic de ce : daca dvs modificati acea adeverinta si schimbati din date , in fata bancii tot societatea raspunde in primul rand , fapt pentru care va putea fi actionata in judecata in cazul in care nu achitati creditul. Si nu se va putea niciodata demonstra de catre societate ca ea a eliberat adeverinta intr-un fel si nu intr-altul! Intelegeti? Mai ales ca , si daca si-ar fotocopia adeverinta , in instanta nu se poate face expertiza grafologica pe copii xerox , deci ar trebui 2 originale! Lucru improbabil de realizat faptic!
B-)
Pai isi asuma faptul ca datele din adeverinta sunt corecte. La credit ipotecar banca imi pune ipoteca pe casa si ma va executa in caz ca nu imi platesc ratele. Banuiesc ca exista, in momentul eliberarii si o copie la dosarul meu personal a adeverintei eliberate.
pneagu a scris:
Nu inteleg de ce nu v-au completat-o. Nu-i angaja cu nimic decat in corectitudinea informatiilor. Din pacate nu stiu daca il puteti trage ra raspundere. Probabil va va raspunde un coleg jurist sau avocat.
Politica firmei, nescrisa, deoarece, desi exista pe piata romaneasca de cel putin 5 ani nu are un regulament intern care sa prevada acest lucru, o impiedica sa imi elibereze adeverinta in formatul solicitat.